Julerbjudande 19-21/12

19 december, 2022 0 Comments

Nu är det inte många dagar tills julafton och Yule. Vi har öppet i Magiska Butiken i friggeboden i Bälgviken julveckanMåndag, tisdag och onsdag kl. 12-18 Kommer ni under dessa dagar till friggeboden harvi speciella rabatterade erbjudande till er på Produkter.Behandlingar/tjänster kan bokas på hemsidan med 20 % rabatt. NamalahealingHypnosAvslappnande massageSamtal/coachingRunor & OghamMedial vägledningPendel & …

3D drömfångare i Magiska Butik

7 december, 2022 0 Comments

Nu har vi lagt in 3D drömfångarna till försäljning. De är skapade på olika sätt och med olika färger. En del har till och med ljusslinga i nätet.

Öppet i Butiken i December

6 december, 2022 0 Comments

Se våra öppettider i december.Andra tider efter överenskommelse!Kan vara överraskningar under öppettiderna!Välkomna in!

Magiska butikens ÖPPET TIDER

3 december, 2022 0 Comments

Nu har vi öppet i friggeboden för dig som vill handla julklappar eller något till dig själv. ÖPPET Onsdag 7/12 & torsdag 8/12 kl. 12-17 Vi har också presentkort på behandlingar samt varor. Här kommer exempel på presentkort Hittar ni inte hit maila nadja@lakanen.se eller smsa 076-652 31 43Adressen står på Presentkorten.Veckan efter har vi …

Nytt i Magiska Butiken

23 november, 2022 0 Comments

Nu har jag lagt in de senaste smycken som örhängen och hängen.Snart kommer 3D drömfångarna att finnas till försäljning.

Nya smycken

1 november, 2022 0 Comments

Ny smycken som jag tillverkat, just för att ha till försäljning inför julen samt för hälsomässan jag åker till nu 12-13 november för Mystik och Hälsa utanför Sala.

Humör ring och drömfångar armband

11 maj, 2022 0 Comments

I höstas när jag ställde ut på hälsomässa frågade kunder mig om jag hade humörs ringar och om jag hade drömfångar armband. Så nu till vårens hälsomässor har jag köpt in ringar och tillverkat armband. Här visar jag er dessa produkter och vad de står för. *Humörs RINGAR Hur känner du dig? Med denna magiska …

Nya produkter inlagda

12 april, 2022 0 Comments

Salvia med “Smudge” fjäder wand.Vi har nya smycken både skapade som köpta, som hängen, halsband, humörsringar och drömfångar armband.

Nu kan ni beställa i Magiska Butik

9 april, 2022 0 Comments

Nu skall det fungera med att betala med PayPal. Vill du betala med Swish eller bankgiro?Så får du just nu skriva in vad du vill beställa och maila till oss!Vi behöver Varunamn, artikel nr och summan.Tänk på att frakten är efter varans vikt. Vi skickar med postens “skicka lätt”

Just nu går det inte att beställa

6 april, 2022 0 Comments

Vi håller på och uppdaterar och just nu går det inte att beställa varor från oss. Du kan fortfarande beställa genom att maila din beställning!