Sista dagen på mitt äventyrliga resa

Så var det sista dagen på mitt äventyr för denna gång.
Här kommer lite bilder från omgivningen på Vittfarnas plats.
Naturligtvis finna det gravstenar utanför.

Vi åkte vidare till Ales Stenar på måndagens morgon.

Väl framme så åskade det och ett skyfall kom ner. Det var att sitta på parkeringen och vänta på att regnet skulle upphöra. När vi kom upp så var det uppehåll och det blåste mycket.

Nu skildes våra vägar och jag begav mig av hemåt. Många timmar i bilen, men det var skönt att komma hem.
Att sova i bilen var inte så skönt som jag hade tänka mig. Det kan bero på att jag hade ont i mitt ena knä under hela resan och haltade mycket. Men det var definitivt värt att åka på detta äventyr och att åka på fler äventyr skall jag definitivt göra. Denna resa gjorde jag med Tove Aradala Buhe Stam.

I juli blir det av till Magiska marknaden.

Varukorg