Gbg.Skönhetsvård: Öronljus

Med OTOSAN, kon för öronvård, får du en säker rengöring av öronen. Otosankonen tar bort orenheter och överflödigt bildande av öronvax som ofta leder till bekymmer som surrande, väsande eller rytande ljud, sämre hörsel och känsla av ”lock i örat”.

Det är en uråldrig tradition som varit känd och utövats av Hopi-indianerna i USA, kineserna och en del italienska invånare

Hur fungerat det i örat?
Värmen som produceras under förbränning och som välgörande frigörs på örats insida hjälper till att  mjuka upp öronvaxet och tack vare den flyktiga tillsatsen av propolis, så utvecklas en effektiv skyddande verkan. Den hälsosamma värmen som Otosankonen släpper ut återupplivar blodcirkulationen och framkallar en känsla av välmående och en allmän avslappnande effekt.

Den arma luften som stiger uppåt, skapar ett vacuum och påföljande sug (skorstens-effekten) vid konens bas. Detta hjälper till att göra av med skräp, överflöd av vätska i hörselgången och återställer korrekt spänning för trumhinnan, som kan följa på vissa plötsliga förändringar i atmosfärtrycket.

Otosan är inte ett läkemedel
Otosan kan inte ersätta läkarvård eller mediciner då det inte är ett läkemedel. Det finns inga kända kontraindikationer mot användning av Otosan. Bör inte användas på människor som har bivaxallergi.