Under min uppväxt var mina föräldrar inte så intresserade av det övernaturliga mer än att vi som alla andra gjorde ”anden i glaset” Min morbror och mormor de spådde i sump. Så lite har jag fått med mig från dem. Första kontakten med det mediala var genom healing på 90-talet. Min man hade ont i magen och jag lade min hand på hans mage och han kände att det lättade. Tanken som kom var ”Kan jag healing?”

Sedan fanns det ingen återvändo och jag sökte efter mer kunskap. Jag gick min första mediala kurs 1998 och Healing kurs 2001, har sedan dess haft kontinuerlig kontakt med andevärlden. Pratar med mina guide och hjälpare genom meditation, automatisk skrift och medialt arbete.

Min resa fortsatte när jag träffade Tove Aradala Buhe-Stam som är Högprästinna.

Nu var det början på ett stort äventyr!

Jag började utbildning till Prästinna våren 2019. Att ta fram alla mina kunskaper från tidigare liv! Lära mig att jag kunde vara öppen medialt hela tiden och inte stänga mitt chakra, som jag lärde mig för 20 år sedan. Jag kunde känna hur all kunskap kommer till mig i olika vågor och att uppleva att meditationerna blir lättare att gå ner i. Få kunskapen från mina tidigare liv som Prästinna och under en meditation få veta mitt Prästinne namn ALLILIA
Det kändes så rätt med namnet och fick också reda på efter ett tag att det också var namnet på en av mina tidigare liv som prästinna.
Få veta namnen på mina gudinnor som skyddar mig och finns med mig.
Lära mig lite mer om vad en Prästinna är och vad det är för mig!


* Tror på Gudinnan – moder jord
* En völva, shaman, healer, vis kvinna
* Tar hand om naturen
* Odlar örter och gör rökelseblandningar
* Läsningar – spår med Runor & OghamRunor
* Är en healer – läkekunnig
* En som gör vändningarna – Årshjulet.

Blev klart till Prästinna våren 2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer