Namalahealing

Jag är utbildad HEALER och använder tre olika healingmetoder som fungerar på olika sätt. För mig är det som att se in i klientens kropp, att se blockeringar och bara veta vad som skall förändras. Jag brukar säga att det som när DU var nyfödd (utan att tänka på tidigare liv) så har man inga blockeringar – smärta m.m.

Kroppen har så mycket kroppsminnen som jag får information av, kan
vara sådant som du inte kommer ihåg, men din kropp gör det. En annan del jobbar jag med kroppens DNA (som jag ser det) och det tredje sättet med kroppens skelett. Sedan har jag andra kunskaper som jag använder vid healing. När DU kommer till mig är det för det flesta energin och min kunskap som styr vad som behövs göras. Det har alltid varit ett samarbete mellan klienten och mig, som healer.

Avstånd har ingen betydelse, ibland kan till och med vara bättre med distansbehandling. Oftast när jag har en klient så får jag information av andevärlden och på så sätt kände jag att jag skulle utbilda mig till medium, för att få mer kunskap.

Att jobba med människor är helt fantastiskt, det är så härligt att se när klienten läker. Men jag upplever inte att det är jag som healer, utan det är klientens kropp som jobbar och läker. Jag pratar oftast under behandlingen, det är för att klientens hjärna skall förstå vad kroppens energi säger. Ett helt underbart arbete och jag älskar mitt jobb.

Jag kallar denna healing för Namala Healing = NadjaMariaLakanen. Jag har samlat all min kunskap under samma namn, när det gäller healing.

Varukorg