Magiska butiken

Jobbar med Magiska Butiken

I dag håller jag på och jobbar med Prästinnan Nadja Allilias Magiska Butiken. Det är inte så att jag ännu har lagt in produkter, utan tittar på hur man gör allt runtomkring. Det första som händer är att allt som jag har skrivit in, försvinner. F.N vad hände. OK, jag tänkte att jag var tvungen att ta bort butiks sidan, så att jag kunde göra likadant som kursen jag läser på i Moder Skeppet. Fick göra om allt. Sedan lade jag in butiks sidan igen och då kom allt som jag hade gjort innan tillbaka. Snacka om att jobba i onödan.

Är inte klar med betalningarna, men skulle vilja att det gick att betala med Swish och med bankgirot.
Men det finns inte med att lägga till. Så nu får vi se hur jag kan göra. Det är kanske bara att höra med mina kunder!
Hur vill ni att betalning skall göras?

Såg att det kunde göras med Izettle. Så just nu är det lite rörigt i mitt huvud. Hur skall jag göra med allt detta.
Ja, nu har jag i varje fall en varukorg. :O)

Lite tankar från mig i dag.