Egent hantverk Magiska butiken Nadjas MagicalSpace

Humör ring och drömfångar armband

I höstas när jag ställde ut på hälsomässa frågade kunder mig om jag hade humörs ringar och om jag hade drömfångar armband. Så nu till vårens hälsomässor har jag köpt in ringar och tillverkat armband. Här visar jag er dessa produkter och vad de står för.

*Humörs RINGAR Hur känner du dig? Med denna magiska ring kan vi se vilket humör du är på. Är du lugn, nervös, försiktig, glad, överraskad, kär harmonisk. En perfekt present till den som du aldrig kan se deras känslor. Nu kan de inte dölja hur de känner med sitt pokerface. Denna ring är silverpläterad och ändrar färg beroende på kroppstemperaturen.
*Blågrön: nöjd, motiverad, flirtig. * Blå: optimistisk, lugn, fridfull.
* Mörkblå: riktigt ordentligt lugn, glad, kär, salig, lycklig * Brun: Nervös * Röd: Trakasserad
* Grön (mörkare): blandade känslor, hoppfull, rastlös. * Rosa: riktigt glad, kärleksfull, nyfiken
* Grön (ljusare): normal, på gång, känslosam, avundsjuk, romantisk
* Gul: distraherad, cool, försiktig, blandade känslor
* Lila: romantisk, sensuell, het(levrad), glad * Turkos: Överraskad
* Svart: rädd, ångest, seriös, deprimerad eller ingen speciell känsla.

DRÖMFÅNGAR ARMBAND
När jag skapar dessa har jag lagt in skyddande energier i dem. Banden är tillverkade med makramé och kan ändras till passande storlek.

Dessa produkter finns till försäljning i Magiska butik